Øjenlågsoperation for dig

Øjenlågsoperation for dig

I dag på bloggen skal det handle om øjenlågsoperation, som kan forbedre din hverdag. Det kan være, at du lider af tunge øjenlåg og kender til de daglige gener, så er dagen indlæg lige noget for dig. Læs med of lær meget mere om, hvad Bonnie Erichsen kan tilbyde. 

Øjenlågsoperation for dig med tunge øjenlåg

Hvad er tunge øjenlåg, tænker du måske? I dag på bloggen skal vi tale meget mere om dette. Tunge øjenlåg kan skyldes flere ting: En grund kan være, at det er medfødt. Du kan være født med lavtsiddende øjenbryn, hvilket øger chancen for at få tunge øjenlåg med årene. Det der i virkeligheden sker, er at huden omkring øjnene bliver mere slap med årene og derfor kommer til at sidde lidt lavt. Dog skyldes det også noget mere teknisk, som sker bag øjet. Du kan risikere at have et overskud af fedt, muskel og hud på de øvre øjenlåg, som tynger dem ned. Uanset årsagen, kan en øjenlågsoperation give øjnene et mindre tungt udseende, du vil ikke føle dig lige så træt, og det vil blive nemmere at lægge make-up igen – læs mere her. Du vil altså føle dig, som var du en helt anden person.

Hvordan foregår det?

En øjenlågsoperation er simpel. Det tager ikke lang tid, og tiden efter operationen er nem at have med at gøre. Det er meget sjældent, at der forekommer komplikationer, men det bør selvfølgelig være med i overvejelserne, før du får en øjenlågsoperation. Det er vigtigt ikke at fjerne for meget hud, muskel eller fedt omkring den enkeltes øje, da det kan påvirke øjets facon, og det vil di ikke have. De to komplikationer, som kan forekomme er efterblødning, som viser sig ved udtalt hævelse og misfarvning. Dette behandles med isposer. Den anden er betændelse, men dette er igen meget sjældent. Skulle det ske, behandles det med antibiotika. Før operationen har du en samtale med Bonnie Erichsens læger, som sætter dig ind i, hvilke muligheder du har med operationen. Dette kommer meget an på den enkeltes udseende. Her taler I også om, hvad du ønsker dig, at få ud af operationen. Kontrol efter operationen foregår fire til seks måneder efter endt operation. Her kommer du til kontrol, hvor lægen tager efterbilleder af dine øjenlåg og sikrer sig, at alt er, som det skal være. Så nemt er det. Du kan læse meget mere på bloggen lige her.