Skolemad er både til leverandører og kunder

Skolemad er både til leverandører og kunder

Har du hørt om Skolemad? En super nemt og effektiv portal for både kunder og leverandører. Du får alt hvad du har brug for på en og samme platform. Læs med på bloggen i dag og lær meget mere om denne side samt hvad den kan tilbyde til netop dig. 

Skolemad er en portal for både leverandører og kunder

Skolemad har kreeret en portal, som de kalder MadNet. Her kan man både som kunde og leverandør holde styr på madleveringer. MadNet tilbyder et system til at styre fleksibel og rationel levering af skolemad, mad til firmaer, mad ud af huset, fastfood eller en madordning for ældre. Det er et system, som er åbent for alle, der ønsker at benytte det, skoler, leverandører og kommuner. Du kan læse om de forskellige priser inden på Skolemads hjemmeside, hvor de har en helt kategori omkring dette. Det er faktisk det første og det mest udbredte system af sin slags, og benyttes over hele landet af over 400 skoler, institutioner og firmaer, 10 skolekøkkener, og over over 40 køkkener. Man kan roligt sige, at det er populært! Men hvorfor er det så populært? Lad os tale om det i næste afsnit, hvor jeg vil forklare alt omkring portalen lidt mere.

Hvorfor netop denne portal?

Lad os tale lidt om, hvorfor Skolemad bare er så populært landet over. Som kunde får du adgang til et online system, og kan nemt og enkelt få fuld adgang via din mobiltelefon eller per sms. Man opretter en kode, som man derefter nemt og enkelt kan logge ind og ud med. Herefter kan man indbetale penge på sin madkonto, som man enten kan tanke op manuelt, eller som kan tankes op automatisk, når den løber tør. Herudover kan man bestille eller afbestille mad frem til det af leverandøren valgte tidspunkt, samt få beregnet energiindhold og -sammensætning af den mad, som man har bestilt. Til sidst er der også hurtig hjælp døgnet rundt på telefon, mail, chat, Skype og sms. Som leverandør får man adgang til samme online system, og kan nemt og enkelt blandt andet få sin egen hjemmeside, med eget domæne, egne billeder, tekster, farver og layout – og selv frit kunne redigere alt. Man har mulighed for at hente eller automatisk få tilsendt produktionslister, følgesedler og etiketter til maden, samt styre hvornår varerne sælges, individuelt pr. kunde og pr. vare. Det er altså din assistent, når der kommer til at holde styr på dine leveringer. Læs mere her.