Nem maskinudlejning i midten af Jylland

Nem maskinudlejning i midten af Jylland

Hej Bloggen! I dag skal vi tale om maskinudlejning. Det er en virksomhed, som ligger midt i Jyllands hjerte, og som har nogle virkelig gode visioner for dem, deres kunder og deres omgivelser. Læs med på bloggen i dag og bliv meget klogere på maskiner, opbevaring og arbejdstøj.

Kender du Aagaard maskinudlejning?

Hvis ikke, så er du kommet til det helt rigtige sted. I dag skal det nemlig handle om Aagaard maskinudlejning her på bloggen. De udlejer mange forskellige maskiner, store som små, til både erhverv og privat. Uanset om det drejer sig om entreprenørmaterial, havemaskiner, lifte eller anlægsmaskiner, så har Aagaard Maskinudlejning din næste maskine klar. Derudover er deres dagspriser på udlejning overkommelige for både private og professionelle. De har også masser af arbejdstøj, som de sælger på deres hjemmeside, og så har de store og små maskiner til salg derinde også. Der er konstant nye tilbud, så det er bare med at holde øje med deres ‘månedens tilbud’, så du kan få fingrene i din næste maskine, måske med 50%, hvem ved? Aagaard ligger centralt placeret i Jyllands hjerte: Brande, som ligger i Midtjylland. Derfor er det super nemt at besøge for alle omkringliggende midtjyske byer, samt fra Fyn.

Opbevaring over vinteren

Aagaard har ikke kun maskinudlejning og arbejdstøj til salg, de opbevarer også maskiner vinteren over. Der er mange, som ikke har pladsen eller tiden til at tage sig af deres maskiner over vinteren, og så er det smart at få opbevaret maskinen. Dette kalder Aagaard for et robot hotel. Så fint! Du kan finde mere om deres priser på opbevaring inde på deres hjemmeside, men lad os tale om, hvad servicen indebærer. Du indleverer maskinen og dens ladestation ved sæsonens afslutning. Herefter rengør Aagaard maskinen (eller som de kalder det, robotten) og ladestation. De kan samtidig opdaterer robottens software, hvis der er brug for det. Herefter udskiftes knive og andre dele, som maskinen/robotten måtte have brug for, så intet ruster eller er itu. Aagaard opbevarer og lader robotten vinteren over, hvor den står varmt og tørt – de bedste omgivelser for maskinen. Til foråret, når du atter skal bruge din maskine, så afhenter du den bare på deres værksted, hvorefter du kan opstille den og tage den med dig hjem. Opbevaringen betyder, at den har det godt vinteren over, og at du for en mindre beløb ikke skal bekymre dig om den opgave.

Læs mere her på bloggen.