Prøv professionel maskinudlejning

Prøv professionel maskinudlejning

Skal du i gang med at renovere enten din have, hus eller lejlighed? Bor du i Jylland? Så burde du overveje at kontakte Aagard Maskinudlejning, som er beliggende i Brande i Jylland. Firmaet udlejer nemlig det største udvalg af maskiner til en fair pris. Hvis du skal i gang med dit nye renoveringsprojekt og du er bosat i Jylland, så kan det være en fordel at benytte dette udlejningsfirma.

Maskinudlejning hos Aagaard Maskinudlejning

Udlejningsfirmaet har som nævnt det største sortiment af forskellige maskiner i Jylland. På deres hjemmeside er det muligt at søge efter de forskellige maskiner. Det er også muligt at se de forskellige kategorier. En af kategorierne er have og park og de har en hel del maskiner til dette. Det er blandt maskiner som texas fræser, så maskine, pælebor, gittertromle, fejemaskine og flishugger. Aagaard og Maskinudlejning har også en del anlægsmaskiner. Det er blandt andet pladevibratorer, afretter alubræt og belægningssten klipper.

God kundeservice

Som nævnt har udlejningsfirmaet en lang række forskellige maskiner. Hvis det er en helt speciel maskine, som du leder efter og udlejningsfirmaet ikke har det, så kan de nemt skaffe det. Firmaet går utroligt meget op i at opfylde kundens behov uanset hvad. God kundeservice er nemlig en af virksomhedens kerneværdier. Derudover er Aagards eksperter altid klar til at rådgive dig i deres værksted i Brande. Eksperterne har mange års erfaring med maskiner og maskinudlejning og derfor kan de helt klart også hjælpe dig med dine spørgsmål, når du skal i gang med dit renoveringsprojekt.

Både privat og erhverv

Det gode ved Aagard Maskinudlejning er, at de udlejer til både private og erhverv. De udlejer blandt andet et bredt udvalg af maskiner til bygge- og anlægsbranchen samt anlægsgartnere. Derudover udlejer de også ofte plæneklippere og trailere til private. Udover en del maskiner udlejer Aagaard også vogne, traktorer og trailere. De kommer i mange forskellige størrelser og findes både åbne og lukkede. På denne måde er der noget til ethvert projekt. Udover maskiner og værktøj er det også muligt at købe arbejdstøj hos Aagard. Det findes i super kvalitet, hvilket også betyder, at det ikke går i stykker nemt. Det er altid en god ide at bruge specielt arbejdstøj, når man udfører hårdt arbejde. På denne måde går det normale tøj ikke i stykker og samtidig beskytter arbejdstøjet også kroppen bedre fra skrammer osv.

 

Har du derimod brug for en anlægsgartner, som der kan renovere dit haveanlæg? Så kontakt Anlægsgartner Roskilde i dag.