Trykprøvning – tænk på miljøet

Trykprøvning – tænk på miljøet

Trykprøvning er noget du har brug for, tro mig jeg har stået i situationen og kan kun anbefale det. Jeg har længe gået og undret mig over min store varme regning, idet jeg troede mit hus var isoleret godt. Men efter jeg havde fundet virksomheden Tedanmark, brugte jeg deres service. Deres service gik ud på at de lavede en tæthedsprøve af mit hus, og jeg fandt ud af at den slet ikke var tæt.

Mangler du også sådan en prøve? Så læs med på indlægget.

Hvad er trykprøvning?

I Danmark er der meget fokus på miljøet og klimaet som der aldrig har været før. Trykprøvning sætter fokus på dit hus og husenes tæthed og energiforbrug, idet der bliver sat så meget fokus på det. Trykprøvning gør sådan at dit hus kan holde på varmen, hvor dit hus bliver meget tæt. Men det er ikke kun godt for varmen i dit hus, man kan også få meget store besparelser på varmeregningen som er meget økonomisk.

Ved hjælp af en trykprøvning kan trykprøvning & energimærkning Danmark hjælper dig med at finde ud af hvor tæt dit hus egentlig er. Virksomheden har rigtig meget erfaring inden for området og de kan tilbyde og løse virkelig mange løsninger for dig som kunde. Idet de kan klare alle opgaver, kan de hjælpe både det private og erhvervet. Hvis du står med en kontorbygning og vil gerne holde på varmen og spare varme økonomisk kan du få virksomhedens service nu, som også er anbefalet.

Blowerdoor test – få kontrolleret dit hjem

Trykprøvning er godt for økonomi og miljøet

Trykprøvning har aldrig været mere vigtigt i verden, idet der nu er super meget fokus på miljøet i Danmark. Folk har aldrig gået så meget op i at du er meget miljøvenlige, og den opgave kan virksomheden Tedanmark med garanti hjælpe dig med. De er meget præcise indenfor området og faktisk nogen af de bedste på markedet. De vil med glæde hjælpe dig, idet det også er meget økonomisk. Det er også meget vigtigt at du er økonomisk, idet varme regningen hurtigt kan løbe op, hvis du har et utæt hus.

Virksomheden laver både tæthedsprøvninger på nye og gamle huse samt bygninger. Ved et nybygget hus bruges det som godkendelse af husets tæthed, som skal følge bygningsreglementer og glædende normer.

Ved gamle huse bruges det til at teste tætheden ved huset, ifølge isolering af loftet eller vægge samt døren.

Det er meget effektivt og jeg vil med glæde anbefale det.

Leave comment