SkoleMad er løsningen på kedelige madpakker

SkoleMad er løsningen på kedelige madpakker

Mangler du inspiration til dine børns madpakker? Så er den simple og lækre løsning SkoleMad. SkoleMad tilbyder et system som er åbent for alle. Herunder skoler, leverandører og kommuner. Mit barns skole benytter sig af dette system og det har virkelig hjulpet på den stressede hverdag. Dette er ikke kun min mening. De andre forældre elsker også SkoleMad og alt hvad det indebærer. Vigtigst af alt er børnene glade.

 

Hvad er SkoleMad?

SkoleMad er et system, som organiserer fleksibel og rationel levering til forskellige skoler, institutioner og firmaer. Det er Jersie Data ApS, som står bag systemet og det er et af de mest udbredte af sin slags. Der er omkring 400 skoler, institutioner og firmaer som benytter sig af systemet. Derudover også 10 skolekøkkener og over 40 almindelige køkkener.

Det er også vigtigt at nævne, at systemet er godkendt af Forbrugerombudsmanden samt anmeldt til Datatilsynet. Derudover har Jersie Data Aps også fået en lovpligtig godkendelse til at drive betalingstjeneste af Finanstilsynet. Dette er med til at gøre systemet super nemt for både kunderne, leverandørerne og modtagerne. Ydermere er systemet i konstant udvikling og det tilpasses løbende til brugernes ønsker, hvilket vores skole sætter stor pris på.

 

SkoleMad til skolen

Da skolen indførte konceptet SkoleMad fik vi først og fremmest foreslået en leverandør, som var beliggende i området. Skolen valgte dog en anden leverandør, som også var mere passende i vores tilfælde. Den valgte leverandørs mad er meget varieret. Det kan både være varme retter, men også kolde retter, som altid er kokkereret på friske råvarer. Jeg har hørt at priserne kan være meget forskellige. Jeg synes det er meget rimeligt det vi betaler. Den tid jeg sparer ved at undgå at lave en madpakke er uvurderlig. Det er også meget bedre for mit barn, som spiser det samme, som de andre børn på skolen.

Konceptet med SkoleMad fjerner også drillerier omkring madpakker blandt børnene. De får alle serveret nogenlunde det samme medmindre nogle af børnene har allergier. Der er både vegetariske, glutenfri og laktosefri muligheder i skolekøkkenet, hvilket er helt fantastisk.

 

Det anbefales

Jeg kan helt klart anbefale at bruge systemet, som gør det så simpelt for alle parter. Det er endda også helt uden omkostninger for skolen. Skolen betaler ikke for at bruge systemet, men kun for selve maden. Det har både reddet forældrenes og lærernes travle hverdag.

Jeg kan også anbefale dette, hvis I er en virksomhed, som leder efter en frokostordning i København.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.