Prøv Anlægsgartner Roskilde

Prøv Anlægsgartner Roskilde

Har I brug for at få renoveret jeres haveanlæg? Så burde I overveje Anlægsgartner Roskilde. De er top professionelle og nogle af de bedste i branchen. De har nemlig mange års erfaring og det kan man godt mærke på deres anlægsgartnere, som tilbyder den bedste service til deres kunder.

Eksperter i haveanlæg

Ønsker I et helt nyt og lækkert haveanlæg, så prøv Anlægsgartner Roskilde. Virksomheden opererer i Roskilde og nærliggende byer, så hvis jeres virksomhed er beliggende i dette område, så kan I trygt kontakte Anlægsgartner Roskilde. De tilbyder arbejde i høj kvalitet og derfor kan I også regne med, at jeres have vil blive udført i høj kvalitet. Deres nyeste og top moderne værktøjer og teknikker sikrer den høje kvalitet og de uddannede anlægsgartnere sikrer professionalisme. Dette er meget vigtigt i denne branche, da haver bør udføres ordentligt. Anlægsgartner Roskilde har været ude og fikse haver, som tidligere er udført ringe af konkurrenter. Derfor bør I vælge Anlægsgartner i første omgang, så I ikke behøver at betale dobbelt pris.

Ekstra services

Har I fået renoveret jeres anlæg og kunne I tænke jer at få haven vedligeholdt efterfølgende? Så er der nemlig også mulighed for det. Anlægsgartner Roskilde tilbyder vedligeholdelse af haver op til flere gange om måneden. Det er helt op til jer, hvor ofte I ønsker græsset, buskene og træerne klippet. Deres eksperter anbefaler dog, at græsset bliver slået 2-3 gange om måneden i sommerperioden og 1 gang om måneden i vinter- og efterårperioden. Dette vil give den optimale græslængde året rundt. Anlægsgartner Roskilde tilbyder services til erhverv, men også private. Så hvis din have derhjemme også har brug for en opfriskning, så kontakt Anlægsgartner Roskilde. Det kan være, at du endda kan få et bedre tilbud, hvis det både er virksomhedens haveanlæg og dit eget, som skal renoveres eller vedligeholdes.

Udformning af kontrakter

Før Anlægsgartner udfører deres arbejde bliver der altid underskrevet en kontrakt mellem virksomheden og kunden. Dette sørger for at kunden får deres arbejde udført som ønsket samt virksomheden modtager betalingen.   Først vil kunden modtage et tilbud på havearbejdet og herefter kan kunden og virksomheden sammen ændre aftalen, hvis der er uoverensstemmelser. Dette sker både ved renovationsaftaler og vedligeholdelse aftaler. På denne måde kan I føle jer trygge når I handler med Anlægsgartner Roskilde.

 

Anlægsgartner Roskilde kan kontaktes per telefon og på e-mail. Derudover kan virksomheden også besøges på deres kontor i Karlslunde. Hvis I står og mangler en vicevært, så kontakt Ejendomsservice København.