Ejendomsservice København – Få jeres egen vicevært

Ejendomsservice København – Få jeres egen vicevært

De fleste boligforeninger har en vicevært, som står for den daglige vedligeholdelse. I store byer som blandt andet København er det ret essentielt at have en form for ejendomsservice. Det er nemlig en tæt bebygget by, hvor der hurtigt kan opstå skrammel og snavs, hvis det ikke jævnligt bliver fjernet. Det er især også vigtigt med ejendomsservice i vintermånederne, hvor sneen kan forekomme. Ejendomsservice København tilbydes igennem Ren-Agenterne.

Ejendomsservice København

Når man bor i en boligforening eller er erhvervsdrivende er det vigtigt at have et dedikeret team, som udfører ejendomsservice. Det er typisk et team af viceværter, som står for en lang række af forskellige opgaver. Viceværterne udfører opgaver, som omfatter alle former for boligforeninger og bygninger. Det er for eksempel døgnvagt og daglig vedligeholdelse. Under dette tilhører en masse andre opgaver. Det kan være småreparationer, varmemesterfunktioner, bortskaffelse af storskrald og udslamning af varmtvandsanlæg. Derudover selvfølgelig også gade- og gårdfejning samt opsamling og tømning af skrald.

Ren-Agenterne tilbyder ejendomsservice

Ren-Agenterne er en top professionel virksomhed, som tilbyder ejendomsservice. De er et miljøvenligt firma, som er familieejet. For Ren-Agenterne er medarbejderne kernen i virksomheden og deres vigtigste ressource. Derfor udvælger de nøje deres medarbejdere baseret på deres kompetencer. Derudover uddanner Ren-Agenterne også deres medarbejdere løbende. Dette betyder, at I får nogle engagerede og professionelle viceværter og rengøringseksperter.

Ren-Agenterne tilbyder også ejendomsrengøring

Udover ejendomsservice tilbyder Ren-Agenterne også ejendomsrengøring og de har over 20 års erfaring. Det er dog ikke viceværterne, som udfører rengøringen. Det er istedet et helt andet team, som kaldes rengøringsteamet. De udfører rengøring med et minimalt forbrug af kemikalier og vand. Deres mål er at 85% af alle midler skal være svanemærket. Hvis der for eksempel skal rengøres trapper i boligforeningen eller hvis et fælleslokale skal rengøres, så er det rengøringsteamet, som skal kontaktes.

De klarer også snerydningen

I de kolde vintermåneder er det vigtigt at få bugt med sneen. Dette er også en service, som Ren-Agenterne tilbyder. De rydder både sne og salter inden I går ud af døren om morgenen. Ren-Agenternes beredskabsvagter holder øje med vejrkanalerne, så de kan sikre jer et snefrit område omkring jeres boligforening. Ren-Agenterne kan både udføre snerydning, som en service, hvor deres eksperter kommer hver dag. I kan også bestille deres eksperter til en enkelt opgave, hvis det er det, som I ønsker.

 

Har I brug for en VVS’er til at komme og fikse rørene i jeres boligforening? Så kontakt VVS Rødovre. De kører ud til store dele af Storkøbenhavn og er yderst professionelle og fleksible.