Liggende sygetransport er ikke en ambulance

Liggende sygetransport er ikke en ambulance

Der er ingen tvivl om at kroppen og sjælens sundhed er essentielt for at vi lever et godt og langt liv. Derfor skal man altid have nem adgang til medicinale aftaler, specielt hvis man er ramt af sygdom eller er kommet op i årene. Derimod behøver man ikke en ambulance der ankommer med blink og udrykning. Liggende sygetransport fungerer som et perfekt alternativ til den almene ambulance, da den hjælper patienter der ikke har brug for akut behandling eller lægehjælp. Læs mere om transportformen i artiklen!

Liggende sygetransport – Hvad er det?

Liggende sygetransport hjælper kort og godt patienter med at få hjælp. Dette kan være på flere forskellige institutioner, så som: sygehuse, privatklinikker, fysioterapeuter, kiropraktorer eller speciallæger. Her hjælper liggende sygetransport dig med transporten mellem dit hus og din aftale. Dette gælder selvfølgelig både transporten frem, men også tilbage. Derudover kan man også blive transporteret fra lufthavnen og hjem, når man er ankommet i lufthavnen. Hvis man står i en situation hvor man ikke kan komme hjem, lige meget hvor man befinder sig i Europa, kan man også få hjemkørsel. Hele denne hjælp er med til at skabe en mindre kompliceret og tryg hverdag, for den sygdomsramte og den pårørendes familie.

Liggende sygetransport – den almene ambulance

Når man skal kigge på forskellen mellem den almene ambulance og liggende sygetransport, er der egentlig kun en betydelig ting der gør den anderledes. Den almene ambulance har de nødvendig remedier for at behandle en patient undervejs, på køreturen. Dette skyldes selvfølgelig at patienter der kører med en almen ambulance, ofte har brug for akut hjælp. Dermed kan disse ting være med til at redde liv. Men med liggende sygetransport er dette anderledes. Patienterne skal ikke behandles under køreturen og det er derfor ikke nødvendigt at have med ombord på køretøjet. Når det er sagt, er det stadig profesionelle og uddannede reddere som er med på køretøjet. Dette er endvidere med til at skabe tryghed for patienten og de pårørende. Tilmed er det også en sikkerhed hvis patienten har brug for sikkerhed eller omsorg under turen.

Liggende syge transport giver mulighed for at skabe et sundt og sikkert miljø omkring den sygdomsramte. Det kan derfor være en god ide at undersøge det og få detaljerne.

Hvis man går igennem problemer med kæresten eller ægtefællen kan det skabe enormt meget stres i hverdagen. Derfor burde man overveje professionel parterapi i Roskilde. Læs meget mere i artiklen.