Få lækker og varieret frokostordning på jobbet

Få lækker og varieret frokostordning på jobbet

Er du træt af kantinemaden eller den samme forudsigelige madpakke hver dag? Så kan det være at en ny frokostordning, vil være noget for dig og din arbejdsplads. Nordic Catering specialiserer sig i mad og catering, som er velsmagende, nærende og varieret. De leverer frokost til mange arbejdspladser, og kender til at have forskellige behov og ønsker for øje, når de kreerer en frokost pakke.

 

Frokostbuffet med både det sunde og det søde

En frokostordning fra Nordic Catering udgør en lækker buffet, med lidt af det hele. En buffet er ofte en succes på en arbejdsplads, da der som regel er noget for alle. En typisk frokostordning fra Nordic Catering består af en frisk salatbar, hjemmelavet varm ret med tilbehør, tre forskellige slags pålæg med tilbehør, to blandede salater, hjemmerørt dressing, friskbagt mørkt og lyst brød med smør, og en gang om ugen er der også kage.

Menuen ændres uge for uge, og på Nordic Caterings hjemmeside, kan du læse den specifikke menu for hver dag den næste uge. Den indeholder alt fra gammeldags oksesteg med perlegløg og skysovs til quinoasalat med friske krydderurter. Der er både det sunde og moderne, men også det mere traditionelle. Og der er selvfølgelig også plads til kage i ny og næ.

 

Frokost leveret lige til døren

Er din virksomhed tilmeldt frokostordning, så bliver maden leveret til døren af Nordic Caterings punktlige chauffører. Alle retter laves fra bunden og af friske råvarer. Kvalitet og smag vægtes nemlig højt. Med Nordic Catering som jeres frokost leverandør, er I sikret kvalitet og høj service samt fokus på madspild. Ligeledes får I en frokostordning med hjemmelavede retter og høj variation. Kort sagt en nærende frokostordning, som holder dig kørende gennem arbejdsdagen.

 

Også andet end frokostordning

Foruden frokostordning, så tilbyder Nordic Catering også forplejning til receptioner, møder og firmafester. Din arbejdsplads kan endda tilmeldes en kantineordning, hvilket betyder at Nordic Catering, til forskel fra den populære frokostordning, selv står for selve kantinedriften i din virksomhed.  Det vil sige at de stiller kompetente kokke og servicepersonale til rådighed.

Du og din virksomhed kan sågar skrive jer op til en uforpligtende prøveuge, hvis I ønsker at prøve en frokostordning af. Hvis I får smag for det, er det jo godt at vide at Nordic Catering, også sørger for mad til andre arbejds relaterede arrangementer. Er du fristet? Tjek menuen og tilbuddet nærmere ud på Nordic Caterings hjemmeside, hvor du også kan bestille online.

Leave comment