Hårtab behandling findes også i København – Der er håb endnu!

Hårtab behandling findes også i København – Der er håb endnu!

 

Der er et par ting som du bør vide, hvis du i øjeblikket oplever hårtab. Først og fremmest skal du vide, at der absolut er håb endnu. Der findes en hårtab behandling til ethvert tilfælde, og du kan få hjælp lige så snart du er klar til at få det.

1 ud af 4 danskere er i samme båd som dig

Det er vigtigt at du forstår, at du ikke er alene om det – og det kan ikke gentages nok gange! Altså for hver 100 danskere er der 25 mennesker, som oplever hårtab ligesom dig. Og det kan starte allerede fra man er 25 år gammel. Det lyder måske lidt skræmmende, men bare rolig: Der er som sagt håb endnu.

Hårtab behandling begynder med diagnosis.

Effektiv hårtab behandling starter med skarp diagnose

Vidste du, at hårtab skyldes en masse forskellige faktorer? Det vil sige, at du kan lære alt om hvorfor det sker lige præcis for dig. Ifølge Hårklinikken – en dansk klinik med over 35 års erfaring bag sig – er det altafgørende, at diagnosere grunden bag patientens hårtab. De beskriver følgende 4 hovedårsager inden for hårtab på deres hjemmeside:

1. Gener

Hårtab forekommer typisk af genetiske årsager, som også kaldes for arveligt betinget hårtab. Denne slags hårtab påvirker både mænd og kvinder i cirka samme omfang, men mønstrene for hårtabet kan vise sig på forskellige måder.

Hårtab Behandling starter med en god diagnosis.Hårtab behandling starter med skarp diagnosis.

2. Livsstil

Kan det være din livsstil eller det miljø du befinder dig i, som er årsag til dit hårtab? Dit stressniveau spiller en stor role ligesom din kost. Det er også vigtigt at kigge på den måde, som du behandler dit hår på: Er du vild med at farve det, eller bruger du måske hårekstensions? Er glattejernet eller hårtørreren fremme hver eneste dag? Husk på at dit valg af hårprodukter også kan være med til at skade håret.

3. Helbred

Nogle gang er hårtab et tegn på, at der foregår noget mere alvorligt i kroppen. Det kan typisk være et symptom på alkoholisme, stofmisbrug, stofskiftesygdomme eller en spiseforstyrrelse.

Hårtab behandling kan skyldes din medicamenter.

4. Medikamenter

Du ved sikkert allerede, at hårtab kan være en bivirkning ved kemoterapi. Men er du klar over, at helt almindelige lægemidler, som f.eks. p-piller også kan forårsage hårtab? Hårklinikken anbefaler derfor, at du informerer dig godt og grundigt inden du begynder at tage nye former for medicin.

Du kan få hjælp allerede i dag…

Mener du, at dit hårtab eventuelt skyldes en eller flere af disse faktorer? Forhåbentlig har du fået et bedre indblik i, hvorfor du oplever hårtab. Husk dog, at du skal have professionel rådgivning inden du vælger, hvordan du vil behandle dit hårtab.

Læs mere om hvordan du kan finde den hårtab behandling som bedst passer dig.

Leave comment