Skal Mercedes Sprinter være din nye arbejds bil?

Skal Mercedes Sprinter være din nye arbejds bil?

Mange erhverv kræver en erhvervsbil, som er rummelig og praktisk indrettet, og hvor sikkerhed og komfort samtidig er i top.  Disse krav må varebilen Mercedes Sprinter, i den grad siges at kunne opfylde. Har du brug for en alsidig bil i din virksomhed, så hold fast i indlægget her.

EN VAREBIL I FLERE STØRRELSER

Mercedes Sprinter kommer i fire karosseri længder, hvilket betyder at du kan få en varebil, som passer lige til det du skal bruge den til. Med plads til op til syv europaller, er den længste varebil særdeles rummelig. Mercedes Sprinter er fortrinligt egnet til varer og materialer, såvel som personer. Alle Mercedes Sprinter varebilerne kommer med dobbelt passager sæde og udklappeligt bord som standard.

FORDELE VED MERCEDES SPRINTER
  • Kørestabilitet med baghjulstræk
  • Funktionelle opbevaringsrum
  • Et lastareal på op til 17 m3
  • Flere karosserilængder at vælge imellem
  • Kan opbevare op til 3 tons varer
  • Effektiv i terræn
DET MERE TEKNISKE

Merdedes Sprinter er som standard udstyret med sidevinds- og træthedsovervågnings assistent samt ADAPTIVE ESP, som er et elektronisk stabiliserings program.  I forhold til motor, så kan der vælges imellem 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor.

Meredes Benz’ innovative teknologi BlueEFFICIENCY sørger for at C02-emission og brændstof forbrug sænkes. På den måde tages der hensyn til både miljø og din virksomheds økonomi.

Komfort og sikkerhed i top

Da en stor del af arbejdsdagen sandsynligvis foregår bag rettet, er det selvfølgelig vigtigt at sidde både komfortabelt og sikkert i bilen. De 2-vejs nakkestøtter bevirker at kroppen støttes bedst muligt under kørslen, og alle betjenings elementer i bilen, er selvfølgelig inden for chaufførens rækkevidde. Varebilens mange sikkerheds- og hjælpesystemer, gør at du trygt kan sætte dig ind i Mercedes Sprinter, og køre afsted til opgaver. Bilens baghjulstræk sikrer maksimal kørestabilitet uanset terræn og vejrforhold.

Din Mercedes Sprinter kan komme på et såkaldt van værksted, når der er brug for det. Altså et værksted, der specialiserer sig i varebiler. Vil du vide mere, så kan du finde alt info inde på Mercedes Benz’ egen hjemmeside.

Leave comment