Konferencelokale til alle firmaets begivenheder

Konferencelokale til alle firmaets begivenheder

Som eventplanlægger leder jeg konstant efter spændende steder, hvor jeg kan afholde alle mulige begivenheder på vegne af mine kunder. Jeg blev derfor super spændt da jeg fandt Marketenderiet, som blandt andet byder på det mest dynamiske  konferencelokaler i København.

Det ideele konferencelokale for enhver eventplanlægger

Jeg elsker mit job, men jeg tør godt indrømme, at det kan være udfordrende at planlægge den perfekte begivenhed. Lad os bare sige, at det aldrig bliver kedeligt på kontoret. Faktisk er jeg sjældent et enkelt sted længe nok til at kunne kede mig.

Mine kunder skal have lige hvad de ønsker sig – og de plejer at være gode til at forestille sig ting, som ville overraske de fleste. Jeg bruger meget tid på at sørge for, at kunderne får de fineste lokaler til deres arrangementer. Jeg har været ansvarlig for alle mulige events, fra elegante fester og bryllupper til formelle erhvervsmøder og konferencer.

Konferencelokale som de fleste eventplanlæggere drømmer om.

Det er vist ikke en underdrivelse at sige, at jeg har oplevet hvad langt de fleste Københavnske konferencelokaler kan tilbyde.  Jeg var alligevel overrasket, da jeg først fandt Marketenderiet. Det er utroligt hvordan deres lokaler formår at tilpasse sig til ethvert tema og koncept, som mine kunder kan forestille sig. Jeg kan altid finde praktiske og kreative løsninger, som passer både kunden og firmaet.

Jeg tør godt sige, at Marketenderiet byder på den type konferencelokale, som de fleste eventplanlæggere drømmer om.

Hvad har et konferencelokale og en kamæleon til fælles?

Jeg vil sige, at jeg helt klart er ”den kreative type”. Jeg kan specielt godt lide det, når jeg får en kunde, som giver mig friheden til at bruge min fantasi. Men uanset hvad slags opgave jeg arbejder med, er det altid alfa-omega at finde det perfekte rum eller konferencelokale. Det er nemlig der, hvor hele processen starter.

Marketenderiet gør jobbet meget nemmere for mig, da de forstår kundens behov. Jeg ville endda sammenligne deres konferencelokaler med kamæleonen – de er jo begge to i stand til at tilpasse sig enhver lejlighedstype!

Konferencelokale som er lige så dynamisk som en kamæleon.

Det samme konferencelokale kan simpelthen bruges til alle typer arrangementer. Jeg har selv afholdt forskellige koncerter, julefrokoster og erhvervsarrangementer hos dem og kan sige at rummet bliver forandret hver gang. Og som en stor bonus kan man låne alt det lyd-, lys- og AV-udstyr som man kunne ønske sig!

Skal du også afholde et event? Klik her for selv at se hvad Marketenderiet har at byde på.