Flexleasing – Lease din drømmebil

Flexleasing – Lease din drømmebil

Flexleasing gør det muligt for dig at lease din drømmebil, hvor du kun betaler for den periode, hvor du benytter bilen. På denne måde undgår du at betale ét stort beløb, som når du køber en bil hos en bilforhandler. Dette gør flexleasing især attraktivt for dig, som ønsker en bil i mellemklassen eller den såkaldte drømmebil.

Flexleasing lease din drømmebil

HVORFOR FLEXLEASING?

Den danske registreringsafgift er blandt de højeste i verden og dette gør bilkøb i luksusklassen umuligt for mange. Når en bil kommer til Danmark skal der betales en registreringsafgift, som SKAT vurderer afhængigt af forskellige parametre såsom bilens årgang og stand. Ofte findes en tilsvarende bil til salg på fuld afgift og derudfra fastsættes afgiften til omkring 60% af det samlede beløb for bil, moms og afgift.

Med flexleasing deler man afgiften ud i rater for den periode man benytter bilen, alt afhængigt af, hvor lang tid man ønsker at binde sig. Dette betyder at man har mulighed for at betale eksempelvis 12 måneder ad gangen, i forhold til at betale hele afgiften på én gang. Dette mindsker samtidig betalingen til SKAT.

Flexleasing genvejen til drømmebilen

FORDELE VED FLEXLEASING

Der er en lang række fordele ved flexleasing og de beskrives i det følgende. En stor og betydelig faktor er, at der er mindre kapitalbinding ved flexleasing af biler end ved traditionelt køb af biler. Samtidig med, at du ikke skal betale 150% i registreringsafgift.

En anden fordel er, at du har muligheden for at skifte imellem flere forskellige biler, som er de bedste biler på markedet. Du kan eksempelvis køre en sportsvogn om sommeren og en SUV om vinteren.

Endnu en fordel er, at der vil være flere købere til bilen, når den skal sælges, da der ikke er registreringsafgift på bilen og derfor kan du sælge bilen i hele Europa.

Yderligere, er der et mindre værditab på en bil, som er flexleaset, da der ikke er registreringsafgift på bilen.

HVAD KOSTER FLEXLEASING?

Brugen af bilen finansieres gennem et leasingselskab, som køber bilen og herefter lejer den ud til dig. Dette betyder også at leasingselskabet skal have finansieret købet af bilen. Derfor skal du betale en rente som leasingselskabet kræver, som hver måned består af et afdrag på registreringsafgiften og en rente til leasingselskabet.

Flexleasing er den billigste løsning både for privatpersoner og erhverv.

Er du interesseret i en ny arbejds bil? Læs om Mercedes Sprinter her

Leave comment