Kiropraktor København: jeg søgte bare på Google

Kiropraktor København: jeg søgte bare på Google

Kiropraktor København: det var hvad jeg søgte på, på Google, og jeg er ret sikker på, at jeg fandt den bedst mulige. Om jeg var heldig eller hvad, det ved jeg ikke. Læs mere om, hvorfor jeg bare har det så godt efter mit besøg hos Kiropraxis kiropraktor København.

Kiropraktor i København

Der er så mange. At finde en god kiropraktor i København er ligesom at finde en nål i en høstak. Kiropraxis tilbyder flere forskellige behandlingsformer. Jeg døjer med en rygskade efter jeg for 8 år siden brækkede en lille flig af min rygsøjle. Hvordan gjorde du det, tænke du? Jeg var ude og sandboarde på en rejse til Peru. Jeg glemte helt enkelt at høre efter, da instruktøren sagde, at man skal sprede sin ben og styre med fødderne. Det gjorde jeg ikke. Så jeg faldt af og rullede 200 meter ned af sandbunkeren. Jeg var fuld af sand. Jeg har gået til fysioterapi, alternativ behandling, blevet undersøgt på hospitalet, og er nu nået til at prøve kiropraktik. Jeg er for nyligt flyttet fra Vejle til København, så jeg kendte ingen kiropraktor i København og min familie kunne af gode grunde heller ikke hjælpe mig med at finde en.

Hvad er en kiropraktor?

Ordet kiropraktor kommer af “kiropraktik”, som i sin enkelthed betyder “at behandle med sine hænder”. Kiropraktik er en teknik hvor man frigør manipulationer i rygsøjlen. Du har nok hørt nogle sige, at man knækker nakken eller knækker ryggen – ligesom at knække fingre – og det er faktisk det en kiropraktor gør. Så hvorfor kan du ikke bare gøre det selv? Fingrene er nemme at knække for mange mennesker. Det er ikke noget som ødelægger leddene, ved mindre, at man tvinger det frem. Så længe det er nemt, er det helt ok. Men at begynde at knække ryg og nakke selv er ikke en god ide. Der er så mange led, at man hurtigt kan komme galt afsted. Så du vil selvfølgelig have en professionel til at gøre det ved f.eks. Kiropraktor København. Plus de har en masse erfaring pga deres uddannelse og alle de mennesker, som de har hjulpet. Jeg har nu været igang med et forløb, hvor jeg er kommet to gange i ugen i seks uger, og derefter er jeg nu kommet en gang i ugen i ca. fire uger. Jeg skal nok fortsætte sådan i lidt tid. Men min ryg har det meget bedre!

Læs mere om at besøge en kiropraktor i København her.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.