Frivilligt arbejde i udlandet giver vigtig erfaring

Frivilligt arbejde i udlandet giver vigtig erfaring

Frivilligt arbejde i udlandet giver vigtig erfaring

Vil du ud på eventyr samtidig med, at du styrker dine fremtidsmuligheder? Frivilligt arbejde i udlandet ser ikke bare godt ud på CV’et, det giver dig også helt uundværlige oplevelser og vigtig livserfaring. Overvejer du det bare en lille smule, så spring ud i det – eller læs med her, og se alle de gode grunde til at rejse.

Derfor vil virksomhederne gerne have dig

Måske kender du nogen, der har lavet frivilligt arbejde i udlandet. Så ved du sikkert også, at det har været deres livs største oplevelse, og at de har lært sig selv bedre at kende. Når du laver frivilligt arbejde, får du nemlig mindst lige så meget igen, som du giver.

Du lærer, hvad det vil sige at være en del af et team, at tackle udfordringer og løse dem. De kompetencer er guld værd på en arbejdsplads. Når du kan klare dig i et fremmed land, kan du klare dig, hvor som helst herhjemme, og det ved virksomhederne. Frivilligt arbejde er altså ikke bare en fantastisk oplevelse for dig nu og her – det er også en investering i din fremtid.

Hvad skal du arbejde med?

Der er rigtig mange muligheder for at lave frivilligt arbejde overalt i verden. Opgaverne er mange, og det samme gælder destinationerne. Måske har du lyst til at undervise børn i Thailand? Arbejde med dyr på en farm eller være idrætstræner i Sydafrika? Uanset, hvor dine styrker ligger, er der et land og en kultur, der bare venter på at møde dig. Du kan arbejde i hverdagene og gå på opdagelse i weekenderne. Det er en helt unik mulighed, du ikke må gå glip af.

Hvad kræver det at lave frivilligt arbejde i udlandet?

Det kan være hårdt at være alene i et fremmed land. Frivilligt arbejde kommer nemlig også med udfordringer, og du vil opleve at skulle tage ansvar. Det er dog kun noget, som man udvikler sig af. Derfor bør du se det som en mulighed for at modne dig selv. Vær åben overfor det nye land, du kommer til, og tag tingene med et smil. Så skal det nok blive en fantastisk oplevelse.

Hvem skal jeg kontakte?

Vil du gerne arbejde frivilligt, så er ALOTT en rigtig god samarbejdspartner. De kan hjælpe dig med alt fra destination til flybilletter og er altid klar med gode råd. Tjek deres hjemmeside ud og læs mere om alle deres rejsedestinationer.

Leave comment