Har du plads og lyst til skovrejsning?

Har du plads og lyst til skovrejsning?

I dag skal vi tale om skovrejsning herinde, og det er noget, som virkelig er oppe i tiden pga. miljøbevidsthed osv. Når folk planter ny skov fortæller de, at det er de bedste penge, som de nogensinde har givet ud. Læs med om dette emne.

Med skovrejsning kan du opleve skoven tage form first hand

Hos den skovrejser, som jeg vil sætte fokus på i dag, synes de det er lige så spændende at plante skov i dag som for 30 år siden. Skovrejseren plantede faktisk sin første skov for hele 30 år siden i Irlands smukke natur. Men hvordan er det med sådan en skovrejsning? Hvis du har lyst og mod på at plante en skov, så er det faktisk sådan, at en lille skov på meget kort tid bliver til et unikt naturområde, som man kan nyde. En skovrejsning indbyder til dejlige gåture i naturen, hvor man kan nyde samværet med familie og venner. Man kan også lave skovrejsning, og nyde at gå på jagt i den natur, som man har plantet. Man kan sætte rådyr, fasaner, harer osv. ud, og gå på jagt. Selvom træer er længe om at blive store, så er det typisk de første 3 år, at glæden er den største. Og det går virkelig hurtigt disse 3 år. Det kan du følge med i. Og så kan man huske tilbage på den gang, hvor man plantede alle disse træer. Efter noget tid vil du også opleve at fugle, firbenede venner og planter kommer til. Din mark vil gå fra fladt landskab til skovområde med frodighed. Det er så godt for miljøet.

Har du pladsen, så udnyt det

Hvis du har en grund, hvor du synes, at der er plads til skovrejsning, så er det bare med at komme igang. Alt natur vil elske dig for det, og det er jeg sikker på, at naboerne også vil. Inde på den hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost, kan du læse meget mere om det firma, som kan hjælpe dig med skovrejsning. De har videoer, som du kan kigge på og lære meget mere om deres arbejde med naturen. F.eks. lavede de i 2002 en skovrejsning med 17 hektar skov plantet. Det er virkelig vildt. Og så har de lavet en video efter 10 år, hvor de igen kigger på skoven og tjekker, hvordan den har det nu. Når man kigger ind i dette arbejdet, kommer man virkelig til at tænke på, hvor længe bøgetræsskovene har stået her i Danmark.

Læs mere her.