Advokat i lejeret

Advokat i lejeret

Leder du efter en advokat i lejeret? Så er du kommet til det rigtige sted. I dette indlæg kan du nemlig læse om Nilsson Børresen, som er boligadvokat i lejeret. Hr. Børresen har mange års erfaring i branchen og vil gerne hjælpe dig med din udfordring. Der kan opstå mange forskellige situationer eller problemer i lejeret og nogle gange kan det være rart at have en professionel med ind over.

Hvad er lejeret?

Lejeret dækker over både lejers rettigheder og udlejers rettigheder. Hvis lejer har misligeholdt udlejers ejendom, så kan en boligadvokat hjælpe. På den anden led, kan en boligadvokat også hjælpe, hvis udlejer ikke overholder lejers rettigheder. Yderligere kan lejeret inddeles i to grupper, hvor der gælder forskellige regler. Der er boliglejeret og så er der erhvervsret. Typisk vil en boligadvokat beskæftige sig med begge grupper, men der er nogle særtilfælde, hvor dette ikke er tilfældet. Uanset hvad er der hvert fald hjælp at hente fra Nilsson Børresen, som har hjulpet mange mennesker i forskellige lejeret situationer.

Eksempler på tvister i lejeforhold

Inden en kontrakt mellem lejer og udlejer bliver underskrevet, er det altid vigtigt for begge parter at læse kontrakten igennem. Der kan nemlig opstå uenigheder, hvis alt ikke bliver tjekket igennem. Lejeret indeholder alle disse mulige situationer, som kan opstå og det er meningen at lejeret skal dække alle disse. Det vil altså sige at lejeret indeholder en alle mulige og umulige tvister mellem lejer og udlejer. Nogle gange kræver uenigheder i et lejeforhold, at tvisten kommer for en domstol for at redde problemet ud. En boligadvokat ville i denne situation hjælpe klienten, uanset om klienten er lejer eller udlejer. Det kan i de fleste situationer være en fordel at have en boligadvokat, da de har indsigt og ekspertviden.

Lejekontrakter

En boligadvokat kan selvfølgelig også hjælpe udlejer og lejer med lejekontrakter. Det kan både være en forhandling mellem de to parter og udarbejdelse af selve kontrakten. Hvis der har været mangel i den underskrevne kontrakt eller hvis der mangler et tillæg til kontrakten, så kan en boligadvokat også hjælpe med dette. Nilsson Børresen er lige netop en af de advokater i Danmark, som har stor erfaring med forskellige boligsituationer. Derfor er Nilsson en god advokat i lejeret.

 

Er du ejer af et hus og er du usikker på, om dit hus kan holde til skybrud? Kontakt FloodFrame der hjælper med stormflodssikring i hele landet. Virksomheden tilbyder også produkter til udlandet.