Stormflodssikring til dit hus

Stormflodssikring til dit hus

Hej bloggen! I dag skal det handle om, når regnen bare står ned i stænger, ligesom den har gjort meget på det sidste her i Danmark. Det skal handle om stormflodssikring til dit hus fra FloodFrame, som kan redde din bolig fra mange vandskader, når der kommer meget vand fra oven. Læs med.

Stormflodssikring fra FloodFrame

Alle huse er forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvordan de skal sikres mod vand. FloodFrame fungerer som stormflodssikring i alle slags huse, så du kan montere den om du bor i en gammel 70’er villa eller nymoderne hus i nybyggerkvarter – læs mere her. Når du køber FloodFrame, så klarer deres medarbejdere det hele for dig. Du behøver altså ikke selv at sætte noget op og være nervøs for, om det nu er gjort rigtigt. Det er let og simpelt. Hvad er en FloodFrame? Det er en skræddersyet løsning til dit hus, som passer helt præcis til netop dit hus størrelse, form, terrasse, beplantning, trapper og andre relevante forhold. Der kan være forhold på din grund, der skal tilpasses – så som buske, der skal flyttes, eller rækværk, der skal forstærkes for at denne sikring mod flodstorm virker bedst muligt. Dette gør medarbejderne hos FloodFrame naturligvis for dig, så du ikke skal tænke på det. Alt dette vurderes, når FloodFrame kommer ud og ser din bolig. De laver herefter et tilbud, som indeholder alt der måtte være behov for.

Pris på FloodFrame

Meterprisen på stormflodssikring med FloodFrame er fra 2.200 kr. plus moms. Prisen er selvfølgelig afhængig af, hvor komplekst huset og omgivelserne er, så derfor er det også vigtigt, at medarbejderne fra FloodFrame kommer ud og ser din bolig, så de kan vurdere hvad den har behov for. Inde på FloodFrames hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost, kan du se tre eksempler på, hvordan deres FloodFrame virker i stormflod. Det er tre forskellige størrelser på huse, som er brugt som eksempler, så du forhåbentlig kan finde dit type hus. Herunder forklare de så pris og behov alt efter hvilket slags hus de har med at gøre. Hvorfor FloodFrame? Den følelsesmæssige påvirkning af at få dit hjem og ejendele oversvømmet og at leve med risiko for det er ikke længere nødvendig. Så hvorfor ikke benytte sig af det bedste tilbud på markedet? Du kan finde priser og kontaktinformation inde på hjemmesiden, samt læse meget mere om produktet.

Du kan også se mere på bloggen her.