Træfældning pris: Beregn selv prisen på træfældning

Træfældning pris: Beregn selv prisen på træfældning

Går du med planer om træfældning, men er i tvivl om, hvad det koster? På 3neds hjemmeside kan du med få klik beregne din træfældning pris. Der er flere faktorer, der har betydning for, hvad det koster at fælde et træ. Står du selv med træproblemer, eller er du bare nysgerrig? Så læs med her.

Træfældning pris: Sådan bestemmes den

Prisen på træfældning kan variere meget. Det er klart, at store træer kræver mere arbejde at fælde, og det kan ses i prisen. Træets placering har dog også noget at sige. Generelt vil det være dyrere at fælde et træ, hvor der skal tages ekstra hensyn til omgivelserne. Det kan fx være i tilfælde hvor træet befinder sig på en smal vej. På 3neds hjemmeside kan du indtaste oplysninger om træets størrelse, placering og træsort. På den måde får du et meget præcist overslag. 3ned fælder træer i Storkøbenhavn, Nord- og Østsjælland. Har du brug for at få fældet et træ uden for disse områder, kan du dog altid kontakte 3ned alligevel.

Hvordan fældes et træ?

Træfældning hos 3ned udføres af uddannede aborister. Det er professionelle folk, der er specialister i at fælde træer i bebyggede områder. Dermed kan du være sikker på, at der bliver taget hensyn til både andre beboere, hus og have, når træet fældes. Pointen med at fælde et generende træ er netop at gøre haven pæn igen. Så nytter det jo ikke noget, at græsplænen ødelægges undervejs eller at drivhuset rammes af faldende grene. Aboristerne hos 3ned benytter moderne teknikker og udstyr, hvor træet fældes fra toppen og gradvist hejses ned. På den måde fældes træet under de bedste sikkerhedsforhold og uden at gøre skade på resten af haven.

Hvad sker der efter træfældningen?

Det er sådan set op til dig. Du kan vælge selv at stå for oprydningen og bruge træet, som du ønsker. Hvis du på den anden side gerne vil have, at 3ned varetager både fældning og oprydning, så er det også en mulighed. Alt dette tager prisberegneren højde for.

Fæld høje træer til lave priser

Fordelen ved at få fældet træer hos 3ned er, at de kan sælge træet videre, hvis du ikke ønsker at beholde det. Derudover bliver mindre stammer hugget til flis, som kan bruges til fjernvarme. Det betyder, at 3ned kan fælde træer til meget billige priser. Foruden at være en billig løsning for dig, er det også en bæredygtig løsning for miljøet. Du kan altså have god samvittighed, når du fælder træer med 3ned.

Leave comment