Erhvervsflytning: Når det skal være nemt og effektivt

Erhvervsflytning: Når det skal være nemt og effektivt

Står du midt i en erhvervsflytning, fordi din virksomhed skal have nye lokaler? Det kan virke meget uoverskueligt at pakke hele sit firma ned i kasser, transportere det til et nyt sted og sætte alting op igen. Derudover skal det gerne ske så hurtigt som muligt, så virksomheden straks kan komme op at køre igen. Men bare rolig. Du får her en guide til, hvordan flyttekaosset bliver lidt nemmere.

Hvis det skal være nemt…

Kan I vælge at lade et flyttefirma som Partner & Co. stå for jeres erhvervsflytning. De tager sig af alt lige fra ned- og udpakning til inventarregistrering, fysisk flytning og opkabling af skriveborde og IT, så den nye arbejdsplads også fungerer 100%. Det er en stor opgave at flytte, særligt når der skal tages hensyn til dyr elektronik og IT, som skal fungere bagefter. Partner & Co. er specialister i at flytte og transportere IT udstyr og tunge maskiner, så du kan vide dig helt tryg.

Hvis det skal være billigt…

Kan du også vælge at arrangere flytningen selv og udelukkende lade Partner & Co. stå for den fysiske flytning. Hvis du og dit firma har det bedst med selv at varetage flytningen og gerne vil spare penge, er dette altså en mulighed. Ulempen er, at det kræver mere tid og arbejde fra jeres side. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid kontakte Partner & Co., der er klar til at vejlede dig.

Hvis det skal være professionelt…

Kan du få hjælp af en flyttekonsulent. Det er den perfekte løsning, hvis du mangler overblik og ikke selv kan overskue at arrangere flytningen. I kan internt aftale, hvilke opgaver der skal varetages, så du kan få en mindre stressende flytteperiode. Det kunne fx dreje sig om:

  • Vejledning om økonomiske konsekvenser ved opmagasinering af inventar
  • Koordinering eller bortskaffelse af inventar
  • Budgetopfølgning
  • Optælling og registrering samt mærkning af inventar
  • Og meget mere…

Hvad koster en erhvervsflytning?

Prisen på en erhvervsflytning afhænger af, hvor omfattende flytningen er. Her ser man bl.a. på omfanget af det, der skal flyttes, tidsrammen og adgangsforholdene. Er der vanskelige adgangsforhold, ingen elevator og en stram tidsplan, vil prisen naturligvis være højere end en flytning, der er nemmere at foretage. Har dit firma brug for at opmagasinere nogle ting over en kortere eller længere periode, kan du også bruge prisberegneren på Partner & Co.s hjemmeside. På den måde kan du få et større overblik over prisen på flytningen.

Psst… Skal I fejre indflytningen på en festlig måde? Tjek dette indlæg om firmaarrangementer!

Leave comment