Teltudlejning – søg ly fra elementerne

Teltudlejning – søg ly fra elementerne

Når man skal afholde et udendørs arrangement, er et telt næste et must – have. Med et telt drager man virkelig mange fordele, som blandt andet dækkelse fra elementerne. I stedet for at investere flere tusinde kroner i et telt, som man bruger få gange om året, så er teltudlejning en bedre løsning. Hos Trekantens Telt- & Serviceudlejning kan man få et telt til en hver lejlighed. Læs mere om dine muligheder her!

Teltudlejning der hjælper dig til dit næste arrangement

Hvis du står og mangler den helt rigtige lokation til dit næste arrangement, ligger dit svar i baghaven. Den simple mulighed, teltudlejning, byder sig også. Dog bliver den hurtigt overset. Hvis det tilmed er sommerperiode, så giver det end mere mening at overveje denne klassisk mulighed. Hvis man har en flot have, eller ønsker at komme endnu tættere på naturen, kan man jo sagtens gøre det hvis man benytter sig af teltudlejning.

 

Hvorfor skal jeg ikke bare købe mit eget telt?

Man kan selvfølgelig overveje om hvorvidt det giver mening at købe sit eget telt. I nogle tilfælde vil det selvfølgelig nok give mening rent økonomisk – men det er dog lang de færreste. For langt de fleste vil teltudlejning være en ideel mulighed for at prøve en ny venue, uden at bruge tusindvis af kroner. Herudover er man også sikker på at teltene man lejer hos Trekantens Telt- & Serviceudlejning er helt i top. Festteltene er desuden også certificerede og tilmed leveres de altid rene uden en skramme. Hermed er man sikker på at teltene lever op til alle de sikkerhedsforanstaltninger der er lovpligtige – og mere til.

Hvor stort kan mit telt egentligt blive?

Hos Trekantens Telt- & Serviceudlejning tages det altid i betragtning hvilke type arrangement du afholder. Dette skyldes at virksomheden selvfølgelig gerne vil levere et telt der passer lige præcis til dit arrangement. Men som udgangspunkt kommer teltene i følgende størrelser: 3 meter, 6 meter, 9 meter, 10 meter og 12 meter. Dermed er der altså massere teltstørrelser at vælge imellem til små og mellemstore arrangementer. Hvis man søger telte i en større kaliber, har Trekantens Telt- & Serviceudlejning også mulighed for at hjælpe der. Gennem de mange års erfaring og relationsopbygning har virksomheden fået en lang række samarbejdspartnere der leverer telte i kæmpe størrelser. Dermed kan Trekantens Telt- & Serviceudlejning tilbyde et telt til et hvert arrangement!

 

 

Er din have helt ude af den? Et haveanlæg behøver ikke være noget stort projekt – læs mere om den aller bedste anlægsgartner i Roskilde lige her!