Medicinsk cannabis hjælper sygdomsramte danskere

Medicinsk cannabis hjælper sygdomsramte danskere

Der er ingen tvivl om at medicinsk cannabis er et omtalt emne for tiden. En lang række lande verden rundt begynder så småt at se fordelene ved medicinsk cannabis. Selvom stoffet anses for at være en fare af mange, har den rigtigt mange gode kvaliteter, som kan benyttes til at pleje patienter. Denne form for behandling kan foretages på en lang række forskellige sygdomme. I mange instanser har den medicinske cannabis en helt utrolig påvirkning på patientens helbred.

Hvad er Medicinsk Cannabis?

Medicinsk cannabis er en klassifikation, der betegner en lang række produkter der indeholder dele af cannabis planten eller syntetisk fremstillet cannabis. Fælles for alle disse produkter, er at de hjælper patienter der har brug for det. Typiske brugere af medicinsk cannabis er for eksempel folk der har sclerose, kræft eller en helt tredje sygdom. Måden hvorpå man optager denne cannabis, kan variere en helt del. For eksempel kan den fås i følgende former: cannabis olie, tabletter, mundhulespray, piller og endda tørrede cannabis blomster.

Er cannabis ikke ulovligt i Danmark?

Der er ingen tvivl om at cannabis er ulovligt i Danmark. Det illegale marked producerer altid cannabis, med henblik på den rus den giver. Den ulovlige cannabis som strømmer til Danmark, bliver hele tiden mere potent – altså bliver stoffet kraftigere. Dette er ikke formålet når planten skal bruges medicinsk. Derudover kan det betyde overpåvirkning hos patienter, hvilket i værste fald kan gøre sygdommen være. Derfor er det altid ekstremt vigtigt at optage den medicinske cannabis i de mængder, som lægen anbefaler.

Kan alle få tilgang til denne form for medicin?

Det skal understreges at cannabis til medicinsk brug kun kan fås, hvis man har en recept. Denne recept kan kun lægen give. Herudover er det kun apoteker som har tilladelse til at udlevere produktet. Dermed er medicinsk cannabis, der ikke er købt med et recept, ikke lovligt. Dette skyldes blandt andet at man ikke kan redegøre for hvad der er i produktet. I værste fald kan disse illegale produkter indeholde skadelige stoffer.

De danske regler for cannabis er blandt de strengeste i verden. Dette gøres med formålet om at skabe den bedste patientsikkerhed som overhovedet muligt. Stenocare tilhører den gruppe af virksomheder, som igennem forsøgsordningen med cannabis, har fået lov til at sælge varerne.

 

Hvor lang tid siden er det du har fået undervognsbehandling på din bil? Rustbeskyttelse og behandling af din bil er essentielt når du skal bevæge dig på vejene. Læs mere om virksomheden her!