POS System siden 1995

POS System siden 1995

Hej bloggen, det bliver rigtig spændende i dag. Velkommen tilbage til bloggen først og fremmest. I dag skal det handle om et smart POS system herinde, og jeg vil fortælle om, hvorfor det er så godt. Det er fra en virksomhed, som virkelig har styr på alt det, de laver. Læs med.

POS System som bare virker

​​​​Jeg vil som sagt tale om POS system her på bloggen i dag. Den virksomhed, som jeg i dag vil tale om her på bloggen, har eksisteret siden 1995, så det er en virksomhed, som har mange mange år på bagen. Det er noget, som jeg virkelig går op i, når jeg handler med noget eller gør brug af deres service. Og virksomheden har været en af Danmarks førende leverandør af betalingsløsninger og POS systemer (Point Of Sale systemer) lige siden. Jeg har en butik, hvor jeg bruger det her. Jeg har nok brugt deres service i ca. 4 år. Med snart 25 års erfaring i branchen har de et stort fokus på høj kvalitet og Danmarks bedste service til deres kunder, og det er klart en vision, som jeg kan mærke i dagligdagen, når jeg taler med deres kundeservice og bruger deres produkter. De arbejdede super effektivt og gik på ingen måde i vejen for vores arbejde. De var der i åbningstiden, og det havde jeg frygtet en smule, fordi vi ikke ville kunne arbejde optimalt i mellemtiden, men det var faktisk slet intet problem.

Lang liste af brugere

Der er virkelig mange personer, som kan bruge deres service. Det er ikke kun tøjbutikker, som den jeg har, men også en lang liste af andre steder:

 • Restauranter, caféer og barer
 • Fast food restauranter
 • Isbutikker
 • Fiskebutikker
 • Messe- og kongress centre
 • Sko- og tøjbutikker
 • Frisører
 • Bagere
 • Lufthavne
 • Tivolier og festivaller
 • Bilforhandlere

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om POS Systemer, så kan du med fordel besøge deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel. De kan også fortælle dig meget mere om, hvordan systemet virker i en hverdag. Og der er mange gode grunde til at vælge dette produkt til din butik eller restaurant. Det er virkelig et produkt der holder, og jeg vil stærkt anbefale at bruge dette produkt. Din hverdag bliver så meget nemmere på denne måde. Lad mig vide i kommentarfeltet nedenfor, om du kigger nærmere på det og hvad du synes om det.

Læs mere her.