Dickies 874, hvem er det?

Dickies 874, hvem er det?

Hej bloggen. Tak fordi I er kommet forbi her i dag. Det skal handle om Dickies 874, som er et super cool brand der stammer helt tilbage fra 1922. Det er vildt at have sådan en lang historie, og det skal vi tale om i dag. Læs med i dag her på bloggen og lær mere. 

Dickies 874: mega sejt tøj, men de har også historien, kundekredsen og kvaliteten

I dag her på bloggen skal vi endnu en gang tale om mode. Det er et emne, som jeg elsker at tale om, og det er derfor noget, som I vil kunne læse om igen og igen herinde. Det er så inspirerende, synes jeg. Jeg er glad for, at du vil læse med her i dag, hvor vi skal tale om Dickies 874. Det et brand fra 1922, hvor de lavede deres første banebrydende design. Det var et par dungarees og det var aldrig set før. De har masser af historie med i bagagen. De startede med at være et workwear brand til bønderne, som skulle have noget tøj som kunne holde til deres arbejde. Men med årene er det blevet endnu mere end det. Det er virkelig flot, som de konstant har formået at forny sig. De er dygtige til, at lytte til, hvad deres kunder efterspørger og på den måde gang på gang gøre sig relevant i modeverdenen, som ellers er en verden hvor der konkurreres om pladsen. Prisen er også god på dette brand. 

De inkluderer så mange forskellige kulturer i USA og hele verden.

Jeg elsker et brand, som er inklusivt og glade for alle mulige slags kunder. Det er moderne og forfriskende at se. Dette brand har godt fat i mange forskellige kulturer af USA og hele verden rundt. Nu også Danmark! Vi er alle kommet med på Dickies 874 bølgen med årene, og det er fordi de bliver ved med at lave banebrydende tøj. De er skatere, streetpersoner og andre, som har båret Dickies 874 videre ind i 2020. Nu kan brandet snart fejre 100års fødselsdag. I 2022, for at være helt præcis. Og det er altså sejt i denne branche, som konstant flytter på sig, og hvor man skal være dygtig at følge med tiden. Der er ikke mange brands, som holder i SÅ mange år. Jeg har deres bukser og skjorter, og mange af mine venner går også i deres tøj. Vi elsker det, fordi vi er skatere som hobbyaktivitet. Og her er tøjet super godt at have på.

Læs mere lige her.