Mystery Shopping, hvad er det?

Mystery Shopping, hvad er det?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Mystery Shopping, og hvad det er for et begreb? Er der mange, der bruger det? Jeg kommer ind på alt dette på bloggen i dag. Læs med og lær meget mere om denne form for shopping i de Danske butikker. 

Mystery Shopping i det danske land

Det skal som sagt handle om Mystery Shopping i dag her på bloggen. Men hvad er det for et begreb? Det bliver mere om mere brugt i butikker og andre slags forretninger i Danmark. Det handler simpelthen om, at en forretning til have så god service som muligt. Det er super vigtigt, at servicen er god i en butik, fordi man jo gerne vil have, at kunderne kommer igen. Dette er det ypperste for en butik, at de har loyale kunder. Eller kan det ikke køre rundt. Og det er HER, at en Mystery Shopping kommer ind i billedet. Det er nemlig en person, som er hyret til, at handle i en bestemt forretning eller ringe til kundeservice i en bestemt butik. Når de så gør dette, så noterer de sig forskellige ting, som de på forhånd er instruerede i, at lægge mærke til. Derfor kan man også bruge denne shopper til meget mere, end en almindelig handlende. 

Og hvorfor kan man så bruge dem til mere?

Man kan bruge en Mystery Shopper til meget mere end en almindelig handlende, forde de som sagt er på forhånd blevet instrueret i, hvad de skal lægge mærke til. Er butikken ren og pæn? Er den overskuelig? Hænger der alle størrelser på tøjet ude? Er musikken for høj eller måske er der ikke musik, men nærmere en pinlig stilhed? Er salgspersonalet søde? Har de styr på tingene, eller prakker de dig bare varer på? Hvis det for eksempel er en kundeservice, der skal ringes til, hvor lang tid tager det så for dem at løse dit problem? Er de super servicemindede? Tager det lang tid, før de overhovedet tager telefonen? Der er mange forskellige ting, at lægge mærke til, men hvis man ikke går ind i en situation velvidende, at man skal tænke over dette, så gør man det nok ikke. Man får ihvertfald ikke det hele med. Det kan være, at man bare lægger mærke til én af tingene. Men med en Mystery Shopper, kan man analysere meget mere på en virksomheds eller butiks performance, og de kan bruge det til, at blive dygtigere. 

Læs mere på bloggen her.