Afhentning af affald hjemme hos dig eller i din butik

Afhentning af affald hjemme hos dig eller i din butik

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om noget rigtig sjovt. Det er et forholdsvis nyt firma, som tilbyder afhentning af affald hjemme hos dig, i din butik, for dit firma og så videre. De vil gøre det nemt at komme af med sit ekstra affald, og så er det en super miljøvenlig løsning. 

Miljøvenlig afhentning af affald

Er du lige flyttet og har mange meter pap, bunker af emballage og andet affald liggende? Eller måske skal du af med din farmors gamle, faldefærdige møbler? Det kan også være, at I bygger om og der skal rives skabe ned i køkkenet? Nu kan I få professionel hjælp af et super sejt firma, som tilbyder afhentning af affald og meget mere. Det er et rimeligt nyt foretagende, som kører rundt i København i en pink lastbil, så det kan være, at du har set dem køre rundt? De er rimelig iøjenfaldende, og lyser op i gadebilledet. Men hvordan foregår det så? Du kontakter dem. Så snart de har modtaget din henvendelsen, fremsender de et overslag indenfor 2 timer. Det går altså super hurtigt, og du skal ikke vente i flere dage på, at de får taget sig sammen. 

Afhentning hos dig

Hvad sker der så efter de har kontaktet dig med et tilbud? Hvis du vælger at sige “ja” til tilbuddet accepteres, så bookes en dato og tidspunkt, hvor det passer dig, at de kommer forbi til afhentningen af affald hjemme hos dig, hos dit firma, hos dine gamle forældre eller lignende. De sender typisk 2 mand og en vogn, som bortskaffer dit affald, så de kan sørge for at bære alt ud i bilen. Dette skal du slet ikke tænke på, og det er da dejligt, at være fri for, hvis man ligesom jeg selv ikke lige tænker, at man har kræfter til at bære alt frem og tilbage. Det er tilmed noget som gør, at du kan lave andre ting imens de sørger for, at alt affaldet kommer væk. Én ting mindre at stresse over. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost kan du læse meget mere om, hvem de har hjulpet førhen (og stadig hjælper med affald), og der er altså nogle ret store firmaer ind i mellem. Det er imponerende, og sådan en god idé at få. Der er mange, som har brug for deres hjælp med afhentning af affald.

Læs mere lige her.