Flexleasing gør dine bildrømme til virkelighed

Flexleasing gør dine bildrømme til virkelighed

Jeg blev ret overrasket, da jeg fandt ud af, at det var muligt for mig som privatperson, at flexlease. Jeg troede faktisk kun, at flexleasing var muligt for erhvervsfolk. Men Special Cars har fundet en løsning, og nu flexleaser jeg min drømmebil.

Flexleasing af din drømmebil

For lige hurtigt at forklare hvad flexleasing er: I Danmark betaler vi som bekendt registreringsafgift, før en bil kan få en nummerplader på. Afgiften afgøres af SKAT og er ca. 60% af det samlede beløb for bil, moms og afgift. For at undgå at betale så kæmpe et beløb til SKAT er det muligt at flexlease en bil og dermed dele afgiften op i mindre bidder afhængigt af hvor længe man vil køre rundt i bilen. Så hvad koster flexleasing? Da det som bekendt ikke er tilladt for privatpersoner at flexlease en bil, finansiere man bilen gennem et leasingselskab. Det “lejer” bilen til dig. Så du betaler den rente, som leasingselskabet kræver. Den samlede ydelse per måned består af et afdrag på registreringsafgiften og nogle renter til leasingselskabet. Det er præcis ligesom når man køber en bil og låner penge, bare meget billigere. Derudover fastsætter leasingselskabet også restværdien for dig, dvs. der er indregnet en afskrivning, da vi jo alle ved at en bil falder i værdi over tid.

Rådgivning du kan stole på

Special cars score rigtig højt på barometeret, når vi taler om service og at kunne stole på virksomheden. De har 9.6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altid er en ting, jeg tjekker, før jeg handler med nogen. Det er ligefra at bo på et hotel, til at spise på en restaurant og så at handle en bil. Jeg var mega glad for at spare så mange penge på min drømmebil. Selvom jeg jo ikke fuldstændigt ejede til, så var det jo egentlig bare at betale af på den. Når man er færdig med leasingperioden, skal du købe bilen af leasingselskabet og indfri restværdien. Det var derfor jeg talte om, at de fastsætter restværdien før du starter din flexleasing. Det betyder altså, at du skal betaler den aftalte restværdi til det leasingselskab du har valgt, hvorefter bilens ejerskab overføres til dig. Dette foregår f.eks. via Special Cars, som jeg klart vil anbefale. Herefter ejer du bilen og kan frit sælge den videre til en anden. Herefter er bilen igen uden registreringsafgift, og bliver derfor nemmere at sælge videre i hele Europa. Dette kan Special Cars også hjælpe dig med.

Læs mere om flexleasing her.

Leave comment