Farum beton støbte betonfliser til vores have

Farum beton støbte betonfliser til vores have

De lidt særlige omstændigheder i år, har betydet at vi har været meget mere hjemme og derfor brugt langt mere tid i haven. Vi har bl.a. fået lagt nye betonfliser, men også plantet nye blomster, luget ukrudt og i det hele taget fået ordnet haven.

Vi valgte at gå med betonfliser

Ja, tiderne har simpelthen indbudt til at få ordnet ting herhjemme, og haven var en af de større ting på to-do listen. Vi havde bestemt os for at vi gerne ville have en terrasse med betonfliser. Derudover ville vi gerne gøre resten af haven hyggelig med lidt nyt grønt og en god trimning af det meste. Eftersom sommerferien i år er blevet afholdt i Danmark, så har vi netop haft masser af tid til både at ordne og nyde vores have. Ja, faktisk har vi den seneste halvanden uge blot nydt haven.

Det har været skønt at kunne gå lidt i den lille køkkenhave, men også at grille på vores nye terrasse og sole på græsplanen. Dog er der gået en her del havearbejde forud for afslapnings projektet. Heldigvis har det været det hele værd, for resultatet er simpelthen bleve så fint og beundringsværdigt. Vi havde besluttet at vi ville have betonfliser til vores terrasse istedet for træ, som vi personligt synes kræver noget mere vedligeholdelse. Vi fik derfor Farum Beton til at levere de fliser vi havde forelsket os i, og vupti, der havde vi vores nye terrasse.

Vi fik det som vi ville have det

Vi bor ikke selv langt fra Farum og har derfor flere gange været ude forbi og se det udvalg af fliser som de har på fabrikken. Vi kan godt lide tanken om at de støber alle deres fliser på egen fabrik, og støtter gerne op om dansk produktion. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget at de havde netop de betonfliser vi godt kunne tænke os til vores terrasse.

Vores terrasse er simpelthen blevet så hyggelig og fin. Vores nye have- og lounge møbler passer så fint ind og de blomster som vi har været på gartneriet og hente sætter virkelig prikken over i’et. Nu mangler vi faktisk kun at få sat et lille tag op således at vores terrasse kan blive halvt overdækket. Selvom jeg elsker at solen kan komme lige ned til os, så er det bare rart at kunne sidde i læ, når det danske sommevejr viser sig fra sin regnfulde side. Så kan vi stadig sidde ude og grille uden at vi selv vores betonfliser eller grillmaden bliver gennemblødt.