Eventbureau i København der altid står til rådighed

Eventbureau i København der altid står til rådighed

Står du og mangler et eventbureau i København? Det er ofte svært at arrangere større begivenheder i forbindelse med virksomheds arrangementer. Der er mange ting der skal tages stilling til og det er ikke altid besværet værd at medarbejderne skal stå med det selv. Derfor giver det god mening at hyre et eventbureau, der står for det hele.

Eventbureau i København der kan det hele!

Hos Nordic Event tilbydes der en lang række forskellige begivenheder. Disse begivenheder kan rumme alt fra sociale arrangementer til konferencer. Virksomheden tilbyder blandt andet teambuilding, konferencer, møder, julefrokoster, sommerfest og meget mere!

I forlængelse med erfaringen skabt i branchen, har Nordic Event en lang række styrker og værdier. Organisation og logistik er afgørende for udførelsen af projektet og det er derfor filosofien bag virksomhedens arbejdsgang. Erfaring og ekspertise er tilmed andre nøgleord som kan bruges når man beskriver Nordic Event. Med iderige forslag og stilsikre oplevelser kan virksomheden levere arrangementer af alle størrelser, både i forhold til både budget og deltagerer. Dette kommer også til udtryk i deres kundesortiment, som varierer mellem alt fra de store globale spillere til de små lokale virksomheder. Kort og godt er Nordic Event, et eventbureau i København, som specialiserer sig i at skabe arrangementer i højeste kvalitet. Blandt tidligere kunder finder vi desuden strore danske virksomheder som Dong Energy, Danske Bank, TDC, DSB og Novo Nordisk.

Hvilken værdi har det for virksomheden?

Når i, som virksomhed, skal skabe et arrangement, er der mange ender der skal mødes. Generelt er det Nordic Events job at sørge for at kunden føler sig tryg og at der er mulighed for kontakt hele vejen igennem forløbet. Det er vigtigt at få etableret god kommunikation til blandt andet idefasen og selve konceptudviklingen. Specielt i starten af planlægningsprocessen er det vigtigt at skabe et godt samarbejde. Når denne fase er ovre er det egentlig oppe til kunden selv om hvorvidt de vil slippe tøjlerne og hermed også til hvilken grad.

Når samarbejdet er overstået og arrangementet afviklet, er det vigtigt for Nordic Event at få feedback på arrangementets forløben. Når der evalueres er det derfor essentielt at møde kunden, da virksomheden er deres egne største kritikere. Under evalueringen gennemgås arrangementet på godt og ondt.

Så hvis du mangler et evenbureau i København, er Nordic Event helt sikkert en mulighed du bør overveje!

 

Mangler du et konferencecenter til din næste virksomhedskonference? Læs mere om det gennemførte Konferencecenter i Billund!

 

Leave comment