Teltudlejning til udendørs begivenheder

Teltudlejning til udendørs begivenheder

Når man skal holde en fed begivenhed, er det selvfølgelig essentielt at man har den helt rigtige venue. Den oplagte mulighed er at leje et lokale, men på den anden side er det egentlig også lidt kedeligt. Derimod er der noget andet, der er lidt mindre oplagt, som ofte aldrig bliver overvejet. Hvis det er sommer og vejret dermed er på danskernes side, giver det god mening at benytte sig af en flot have. Men med den danske sommer, kan man ikke altid stole på at der ro fra elementerne. Men med et telt i haven, kan man sagtens søge ly fra disse elementer. Med teltudlejning behøver du hverken købe teltet eller stille det op selv! Læs mere om dine muligheder lige her!

Teltudlejning til alle begivenheder

Det kan oftest ikke betale sig at investere i et større festtelt, da man simpelthen ikke får det brugt nok til at det giver mening. Herudover er det utrolig besværligt at få det sat op, hvis man ikke lige har prøvet det et par gange før. Så i virkeligheden kan man lige så godt få hjælp af og dermed benytte sig af teltudlejning. Hermed kan man også få en lang række ekstra udstyr som gulv, lys, røgmaskiner, varmelamper, sidevægge og meget mere.

Trekantens Telt- & Serviceudlejning kommer dig til undsætning

Trekantens Telt- & Serviceudlejning foretager teltudlejning i trekantsområdet, fra Vejle til Fredericia, Horsens og mere. Hvis man derfor har brug for et telt helt op til 12 meter, kan man sagtens kontakte virksomheden og få en god pris og service på teltet. Herudover er man også sikker på at få et telt der lever op til de lovgivningsmæssige krav.

Herudover tilbyder Trekantens Telt- & Serviceudlejning også telte i meget større kvadratmeter. Dette gør de igennem deres samarbejdspartnere, som har telte større end hvad du kan forestille dig.

Min oplevelse hos Trekantens Telt- & Serviceudlejning

I forbindelse med min søns konfirmation, var vores oprindelige plan at finde et lokale som vi kunne leje. Min kollega foreslog dog at jeg kunne benytte mig af teltudlejning, da han selv har gjort det i forbindelse med begge hans børns konfirmation. Dette betød blot at min søn kunne invitere flere af hans venner, hvilket bestemt ikke var et problem for ham.

Vi inviterede 60 glade mennesker til fest, men var selvfølgelig forberedt på regn og blæst. Dette sker under dansk sommer. Vi havde heldigvis Trekantens Telt- & Serviceudlejning og vejrguderne med os den dag!

 

Parterapi i Roskilde hjælper mange igennem deres problemer!