Sædebetræk er til dig der tænker anderledes

Sædebetræk er til dig der tænker anderledes

Nogle gange har man bare lyst til en ordentlig makeover: Ny frisure, nyt tøj, nye sko – ny bil? Det er ganske nemmere og billigere at få sig de første tre. En ny bil er jo ikke noget, som man bare kan skaffe fra den ene dag til den anden, vel? Der skal planlægges og spares op, inden man overhovedet formår at bytte sin gamle bil til en ny. Men det er ikke nødvendigvis altid tilfældet. Med sædebetræk kan du sagtens begynde at køre din drømmebil allerede i dag. Læs videre for at lære hvordan det kan lade sig gøre.

Giv din bil den ultimative makeover!

Lad os sige at din bil fungerer fint. Men… Du har haft den i et stykke tid og den ser gammel og kedelig ud. Du vil gerne have at din bil ser bedre ud, men det giver ingen mening at købe en ny. Så er nyt sædebetræk det helt rigtige valg for dig. Du får det nye og smarte look, som du ønsker dig uden at bruge en formue.

Sædebetræk giver bilen en makeover.

Hvordan fungerer det så? Det er ganske enkelt. Det nuværende betræk, som du har i din bil udskiftes med et splinternyt et, som du selv vælger. Du ringer til KA-Autosadelmager og de hjælper dig med at finde det sædebetræk, som bedst klæder dig og din bil. De har masser at vælge fra, så der er helt sikkert noget, som du vil blive glad for.

Sædebetræk eller sædeovertræk?

Nu ved du alt om sædebetræk, men vidste du, at der også findes noget som hedder sædeovertræk? Det lyder måske som om vi taler om den samme ting, men der er stor forskel. Som sagt bruges et sædebetræk i hele bilen til at give den et nyt look.
Et sædeovertræk bruges derimod til at beskytte det sædebetræk, som du allerede ejer. Det trækkes henover sædebetrækket og lukkes til med lynlås eller lignende. Du kan selvfølgelig også bruge et sædeovertræk som pynt. Du kan vælge sjove farver eller materialer, som kan matche med det betræk som allerede findes i bilen.

Det er helt op til dig, hvilken af de to typer du vil have. Måske vil du endda vælge at kombinere de to!

Sædebetræk giver bilen et nyt look.

Ekspertrådgivning målrettet din unikke situation

KA-Autosadelmager vil hjælpe dig med at gøre din gamle bil til drømmebilen. Med 15 års erfaring som uddannede sadelmagere, er de eksperter i alt, der har med både sædebetræk og sædeovertræk at gøre. De kommer med gode idéer og rådgiver dig med valg af materialer, farver, specielle ændringer og mere. De bruger kun kvalitetsmaterialer, og du kan stole på, at resultatet holder.

Skynd dig og find det perfekte sædebetræk til din bil i dag!

Er du interesseret i biler? Find ud hvad flexleasing går ud på.