Musikundervisning til børn

Musikundervisning til børn

Musik er noget af det vigtigste for mange mennesker, samfund og kulturer. Musik bliver kreeret og spillet i hele verden. I mange kulturer lærer man at spille musik fra barnsben og vokser op omkring musik på den måde. Det er også en del af vores kultur i Danmark. Vi elsker musik. Vi elsker Kim Larsen. Og vi elsker at se vores børn spille musik. Især hvis de også nyder det. Musikundervisning har altid været en del af vores kultur i Danmark. Det er især i den senmoderne tid, at det er blevet yderst populært at spille musik.

Hvad er musikundervisning?

Musikundervisning siger sig selv for mange, men måske er det ikke alle, der ved, hvad det indebærer. Mange børn går til musik, hvor de bliver undervist af en musiklærer. Det gjorde jeg også selv den gang for mange år siden. Jeg gik til guitar og jeg elskede det så højt. Mere om det senere. Der findes flere forskellige institutioner, som hjælper børn med at spille musik. Nogle koster penge og nogle gør ikke. Priserne varierer meget efter, hvor meget tid barnet skal have med læren. Er det privatundervisning to og to eller er det flere med inde til undervisningen? Der findes forskellige undervisningstyper og det er bare at undersøge, hvad dit barn bedst kan lide.

Rytmisk center kan hjælpe jer

Rytmisk center er en af de steder, som har musikundervisning. Og det er al slags musikundervisning. Det kan både være de mere almindelige instrumenter som trommer og guitar, men det kan også være de mere avancerede som for eksempel trompet. Inde på deres hjemmeside kan man læse om alle de forskellige ting, som de udbyder. De har blandt andet også korundervisning og sangundervisning.

Min oplevelse med en guitar

Min oplevelse startede da jeg var 12 år gammel. Jeg valgte nemlig at starte til guitar. Da jeg var barn havde jeg en lille baby guitar, som vel og mærket ikke var stemt, men som jeg brugte til at lege med. Mine forældre så potentiale i mig. Ha ha. Derfor startede jeg til guitar. Det var utroligt sjovt at lære alle sangene, synge med og bruge mine fingre til at få lyd ud af et instrument. Jeg kan helt klart anbefale andre børn at starte til et instrument. Det er oplevelsen værd!

 

Leder du efter en Skrothandler, som kan hjælpe dig med at fjerne skrald? Så kan du eventuelt google eller trykke på linket.