Kristendom kultur og kommunikation: De 3 K’er

Kristendom kultur og kommunikation: De 3 K’er

Hej alle sammen. I dag her på bloggen skal vi tale om de 3 k’er: Kristendom kultur og kommunikation. Brænder du for udvikling og projektledelse af frivillige organisationer? Vil du skabe integration på tværs af kulturer? Det skal handle om denne fede uddannelse, samt hvad du kan bruge den til fremadrettet i din karrierer. 

Kristendom kultur og kommunikation, fed uddannelse

Det skal som sagt handle om de 3 k’er: Kristendom kultur og kommunikation. Brænder du for udvikling og projektledelse af frivillige organisationer? Vil du skabe integration på tværs af kulturer? Og er du interesseret i et studie, der kombinerer grundlæggende livsværdier med viden og indsigt? Så er en uddannelse inden for kristendom, kultur og kommunikation – også kaldet 3K-uddannelsen – på Diakonissestiftelsen noget for dig! Det er en super fed uddannelse, som giver din fremtid et ordentlig spark bagi. Du kan så meget med denne uddannelse. Hvad er det for en uddannelse? Lad os tale meget mere om det nu. Det er en professionsbachelor i de 3 K’er: Kristendom, Kultur og Kommunikation, og det er en mellemlang videregående uddannelse. Den tager 4 år at afslutte. Den er opbygget af semestre, der veksler mellem teoretisk undervisning og praktikophold. Der er gode muligheder for tværfaglige undervisningsforløb og studieophold i udlandet. Inde på det link, som jeg har indsat tidligere i denne blogpost kan du læse meget mere om, hvordan selve uddannelsen er opbygget.

Meget mere end uddannelse

De 3 K’er: Kristendom, Kultur og Kommunikation er meget mere end en uddannelse. Du får nemlig en fremtid med en fed karriere med i købet. Du kan for eksempel blive frivillig, som er et af fokusområderne i uddannelsen. Du kan også blive projektmedarbejder i organisationer eller i NGO’er med mere specifikke internationale nødhjælps- eller udviklingsopgaver. Du kan blive Integrationsmedarbejder, som er en stilling der har fokus på kulturforståelse og tværkulturel kommunikation. Dette giver uddannelsen gode forudsætninger til at arbejde med. Så kan du blive boligsocial medarbejder, som er en stilling, hvor man blandt andet arbejder med at etablere netværk som madklubber, iværksætter projekter med fokus på børn og unge, opsøgende arbejde i forhold til mere ressourcesvage grupper, tværkulturel kommunikation og mere generelle tiltag i forhold til at optimere trivslen i boligområder. Der er altså en lang række af muligheder i din fremtid, når du tager denne uddannelse. Jeg vil klart anbefale, at gå ind på deres hjemmeside og læse meget mere om optagelsesvilkår, karriere, uddannelsesopsætning og meget mere.

Læs mere på bloggen her.