Jeg låste mig selv ude: låsesmed københavn kom mig til undsætning

Jeg låste mig selv ude: låsesmed københavn kom mig til undsætning

Hej alle sammen! Det skal handle om noget meget aktuelt i dag. Vi kender alle til dette mega irriterende problem, at man låser sig ude af sit hus eller sin lejlighed. Lige den dag, hvor man ikke har åbent vindue eller lign. I dag skal det handle om en Låsesmed i København her på bloggen. 

Låsesmed i København åbner døre for dig.

Jeg vil fortælle jer en sjov historie i dag, når det skal handle om en låsesmed København i dag her på bloggen. Det er således, at jeg i sidste uge rigtig flot fik lås mig ude af lejligheden. Øv. Det var simpelthen så ubelejligt. Men det kommer jo nok aldrig på et godt tidspunkt. Men det skal handle om er firma, som virkelig er gode til det her med låse og døre, som mangler en nøgle 😉 De tager det alvorligt, når nogen har låst sig ude, og kan være ude ved dig på kort tid. Det er nemlig ikke sjovt at stå der udenfor eller lign., når man ikke kan åbne døren. Vi har vidst alle prøvet at låse os selv ude af hus/lejlighed. Der er intet værre. Det sker jo altid på et tidspunkt, som bare ikke passer ind i dagens gøremål, og derfor er det også SÅ vigtigt, at der kan komme en løsning på det hurtigt. Den låsesmed, som jeg vil sætte fokus på idag, rykker ud døgnet rundt i hele København. De klarer akutte låsesmedsopgaver, men også mere omfattende monteringer af f.eks. adgangskontrol eller dørtelefon i opgangen. De er super dygtige og profesionelle.

Men historie er sjov, men det kan altså også bare være træls

Jeg havde ikke taget min mobil med ud, da jeg låste mig ude af lejligheden. Min kæreste er normalt hjemme med mig, og jeg skulle lige ned i gården og sige hej til en veninde, som kom forbi min adresse på vej videre. Så låste jeg mig ude. Flot. Jeg var s vandt til ikke at tage nøgle med. Så jeg måtte låne min venindes telefon til at ringe til en låsesmed i københavn. Heldigvis var hun der jo med mig, så det var ikke så besværligt, som det kunne have været. Men stadig øv, dyrt og træls. Dog ikke så dyrt, som jeg tit havde hørt skrækhistorier om. De kom hurtigt og jeg kom ind i min lejlighed igen. Dumme mig, men godt der findes låsesmed i København som dem.

Læs mere her.